GRAAG NODIGEN WIJ U UIT VOOR HET JAARLIJKSE KOHS EVENT OP 27 SEPTEMBER A.S.

Hierbij nodigen wij u uit voor ons jaarlijks KOHS EVENT. Hiermee verbinden wij topsport en het bedrijfsleven. Inmiddels hebben vele mooie bedrijven en topsporters zich bij ons aangesloten. Tijdens het KOHS EVENT krijgt u naast een inspirerende spreker ook een gevarieerd programma en diner aangeboden.

Bent u erbij?

Bekijk het programma & meld u aan voor het KOHS EVENT 2018!.

 

WELKOM

Graag verwelkomen wij u vanaf 15.30 uur in dorpshuis Swanla met een hapje en een drankje. ​

 

Burg. Klinkhamerweg 86

2761BJ, Zevenhuizen ZH 

(Gratis parkeren)

 

TOPSPORT & BUSINESS

Er liggen vele parallellen tussen topsport en succesvol ondernemen. Vanaf 16.00 uur neemt Bondscoach van het heren beachvolleybal Gijs Ronnes ons mee en maakt duidelijk hoe coachen in zijn visie effectiever kan.

 

Hij legt verbanden bloot en deelt zijn ervaringen en belevenissen. Ronnes neemt met equipe Brouwer/Meeuwsen en Bouter/Vahrenhorst deel aan het EK Beachvolleybal

KOHS-

SPORTERS

Ontmoet tijdens het KOHS EVENT onze sporters en hoor hun verhaal. 

 

“Een voor-, of achterwaartse salto op de BMX; daar draai ik mijn hand niet voor om” Shanice Silva Cruz heeft een droom, namelijk Nederland vertegenwoordigen op de Olympische Spelen van 2020 in Tokio bij het Freestyle BMX’en.

TOPSPORT IN HET DNA

Topsporters en Rotterdam Topsport beschikken over hetzelfde DNA. Een topsporter innoveert, is hoog gemotiveerd, wil alles uit zichzelf halen en heeft er alles voor over om op het podium te komen. Hij of zij wil simpelweg de beste zijn. KOHS en Rotterdam Topsport nemen u mee in haar ambities en de wijze hoe dit wordt gerealiseerd.

VERZILVER UW UITNODIGING

Ik ben

BORREL & DINER

18.30 UUR

We sluiten de dag af met een sfeervolle borrel en diner. Ondertussen praten we u bij over het aankomende jaar en onze plannen.

Om 20.00 zal het "officiële" programma eindigen.