SFM Logistics en KOHS.NL geven ambitieuze sporters een duwtje in de rug

04/11/2016

 

BLEISWIJK – “Iedereen met ambitie wil een stapje hogerop. Dat geldt voor ondernemers. Maar ook voor sporters. Daar is bijna altijd geld voor nodig en niet iedereen heeft dat in de kast liggen. Daarom vind ik een initiatief als KOHS.NL heel belangrijk. Zij maken sportieve topprestaties financieel mogelijk die anders niet haalbaar zouden zijn. Daar voelen wij ons als SFM Logistics (www.sfmlogistics.nl) prima bij thuis.”

 

Directeur Wilco de Boer van SFM Logistics heeft zijn onderneming aangemeld als sponsor van KOHS.NL, een initiatief van ondernemende sportliefhebbers. KOHS.NL ondersteunt ambitieuze sportieve doelstellingen in Nederland. Objectief, eerlijk en transparant. Wilco de Boer: “Juist als ondernemers en sportliefhebbers weten wij hoe lastig het is om financiering uit de markt te halen. Je moet continu je verhaal vertellen en uitleggen waarom de ondersteuning die je vraagt zo bepalend is voor je toekomst. Ik denk dat heel wat talentvolle sporters en zelfs sportclubs hierdoor afhaken en dat is natuurlijk zonde. Wij van SFM Logistics zien namelijk ook de andere kant: een succesvolle sportman of sportvrouw kan veel goeds voor het imago van een bedrijf doen. Daarom vinden we het zo mooi dat KOHS.NL als het ware bruggen bouwt tussen de sporters en de ondernemers. Zodat ze elkaar kunnen versterken.”

 

Wat succes betreft heeft SFM Logistics overigens niet te klagen. Het allround transportbedrijf, dat gespecialiseerd is in het geconditioneerd transport van groenten en fruit, levensmiddelen en bloemen en planten, presteert goed. Binnen Nederland, maar ook daarbuiten. Wilco de Boer: “We hebben een jong en goed geoutilleerd wagenpark en onze medewerkers weten wat logistieke dienstverlening inhoudt. Misschien kan je ons werk best een beetje vergelijken met een sportprestatie. Het moet elke dag kloppen. En liefst elke dag een beetje beter dan de dag ervoor. Daarom zijn we heel blij dat we onze naam hebben kunnen verbinden aan KOHS.NL. Het is fijn om als ambitieuze onderneming iets voor ambitieuze sporters te kunnen betekenen. Samen zijn we immers sterker dan alleen…?”

 

De website www.kohs.nl vertelt precies waar KOHS.NL voor staat en welke sponsormogelijkheden er zijn.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Delen op LinkedIn
Please reload

Recente berichten

February 25, 2019

February 18, 2019

January 26, 2019

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
LINKS
DONEER
SOCIAL
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black LinkedIn Icon

Steun ons vandaag!

© KOHS.NL. Alle rechten voorbehouden.

Website by Goed geDAAN marketing projectbureau