top of page

Sport Knowhow XL interviewt KOHS.NL

Sport Knowhow XL, het grootste informatieplatform voor de zakelijke sportmarkt in Nederland, heeft deze maand KOHS.NL geïnterviewd. Lees hieronder een deel van het interview.

Clubje ondernemers speelt bemiddelende rol voor sporttalent

Het klinkt als een grote grap. De stichting KOHS staat voor Kan Ons Het Schelen. Het punt is: het clubje ondernemers uit de omgeving van Rotterdam dat onder die naam schuilgaat kan het dus juist wél wat schelen. Ze willen individuele sporters en sportteams op weg helpen hun dromen te verwezenlijken, door ze te koppelen aan bedrijven.

Op de website van KOHS staat een foto van de mannen van de stichting, die bij de notaris zojuist hun handtekening hebben gezet onder de oprichtingsakte. “Dat was op 16 september dit jaar,” zegt Bas Duiverman van KOHS. “Sinds die dag bestaan we officieel. Maar voor die tijd kwamen we ook al bij elkaar, hoor.”

Het gehele interview is HIER te lezen.


Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page