top of page

Vissers Advocatuur en KOHS slaan handen ineen bij ondersteuning sporters


Vissers Advocatuur en KOHS slaan handen ineen bij ondersteuning sporters!

KOHS en haar sporters kunnen rekenen op de beste juridische ondersteuning op het gebied van sportrecht die beschikbaar is binnen Nederland. De Sportadvocaten van Vissers Advocatuur zullen klaar staan wanneer juridische ondersteuning van KOHS zelf of haar sporters nodig is. Vissers Advocatuur heeft ruim tien jaar ervaring binnen dit rechtsgebied op zowel nationaal als internationaal niveau.

Vissers Advocatuur ziet in KOHS een serieuze partner om sporters net dat zetje te geven om zo sporters verder te brengen. Als kantoor dragen wij graag bij aan het ondersteunen van KOHS en haar sporters bij haar doelen.

www.vissers-advocatuur.nl


Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page