top of page

KOHS EVENT 2017

KOHS is als verbinder van topsport en het bedrijfsleven nu twee jaar actief. Dat wij niet onverdienstelijk zijn, is gebleken uit de vele aandacht die wij zowel uit de sportwereld als uit het bedrijfsleven mogen ontvangen.

Er zijn diverse ambitieuze topsporters mede dankzij Kohs op het hoogte niveau actief. Hier zijn wij natuurlijk best trots op. Om dit met u te delen nodigen wij onze sponsoren uit voor het KOHS event. ​

Naast een inspirerende topsporter als spreker laten wij u kennis maken met de topsport zelf. Één van onze kampioenen Sarah Kwaks demonstreert haar talent en laat u zelf ervaren hoe leuk het is om in de roos te schieten middels een clinic boogschieten.

Aansluitend laten wij u genieten van de topprestaties van de chef van Brasserie t’ Graanhuys. Bent u erbij?

Heeft u interesse om erbij te zijn?

Laat dit ons dan weten. ​

Bekijk HIER het programma & meld u aan.


Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page