top of page

Lago dell’arte – Buro voor creatieve communicatie en design

Reclame en grafische vormgeving is voor Lago dell’arte topsport. Eigenaar Peter van der Meer is net als vele topsporters vanuit passie begonnen en heeft de lat dusdanig hoog gelegd dat we dit prima het bedrijven van topsport mogen noemen. Daarnaast helpt Peter KOHS een handje bij prangende vormgevingsvragen en is Lago dell’arte één van de eerste sponsoren van KOHS.

Peter waardeert de profilering van KOHS enorm. De weg naar de top is niet recht en zeker niet makkelijk. Een initiatief als KOHS helpt vele sporters deze weg te bewandelen. Ondanks dat de weg lang niet altijd makkelijker wordt worden sporters wel in de gelegenheid gebracht hun programma’s te optimaliseren. Als sporters daarmee dichter bij hun doel kunnen komen is hiermee het doel van KOHS ook bereikt.

“Dat KOHS middels verschillende criteria sporters selecteert die gesteund worden spreekt me erg aan. Door het initiatief ‘KOHS’ draag ik als sponsor meerdere steentjes bij in plaats van één. Het steunen van diverse sporters en daarmee ook diverse sporten past ook goed bij onze eigen visie”.

Lago dell’arte levert haar diensten niet aan één specifieke doelgroep. Net als KOHS zorgt Peter ervoor dat ontwerpen en vormgeving passen bij de visie en het karakter van haar klanten. Mochten er binnen uw organisatie reclame en grafische vormgevingsvraagstukken liggen, schroom dan niet om met Peter contact op te nemen. Natuurlijk kan dit ook altijd via uw contactpersoon bij KOHS.

Zwaluwendaal 4

2914 KL Nieuwerkerk aan den IJssel Mobiel: 06 24997262 peter@lagodellarte.nl www.lagodellarte.nl


Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page