Shanice blijft vliegen op de BMX

16/01/2019

Shanice is inmiddels in China geweest. Ze deed daar mee aan de BMX Freestyle World Cup. Nadat ze al de eerste dame was die een ‘front flip’ netjes landde (salto voorwaarts) is ze nu nog een stapje verder gegaan! Ze is bezig met een ‘Flip Whip’! Waaatttttt? Een Flip Whip! Dit is een combinatie van een salto achterwaarts waarbij je los komt van de fiets en de fiets een bijzondere draai maakt. Op 15 december 2018 is Shanice tevens nationaal kampioen geworden tijdens het NK Freestyle in Eindhoven. Kijk naar het filmpje over afgelopen NK (https://nos.nl/artikel/2263787-welkom-in-de-wereld-van-de-tailwhips-en-barspins.html) Spektakel gegarandeerd!

 

 

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Delen op LinkedIn
Please reload

Recente berichten

February 25, 2019

February 18, 2019

January 26, 2019

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
LINKS
DONEER
SOCIAL
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black LinkedIn Icon

Steun ons vandaag!

© KOHS.NL. Alle rechten voorbehouden.

Website by Goed geDAAN marketing projectbureau