top of page

Shanice blijft vliegen op de BMX

Shanice is inmiddels in China geweest. Ze deed daar mee aan de BMX Freestyle World Cup. Nadat ze al de eerste dame was die een ‘front flip’ netjes landde (salto voorwaarts) is ze nu nog een stapje verder gegaan! Ze is bezig met een ‘Flip Whip’! Waaatttttt? Een Flip Whip! Dit is een combinatie van een salto achterwaarts waarbij je los komt van de fiets en de fiets een bijzondere draai maakt. Op 15 december 2018 is Shanice tevens nationaal kampioen geworden tijdens het NK Freestyle in Eindhoven. Kijk naar het filmpje over afgelopen NK (https://nos.nl/artikel/2263787-welkom-in-de-wereld-van-de-tailwhips-en-barspins.html) Spektakel gegarandeerd!


Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page