top of page

Twee jaar onderweg


Het tweede Kohs-event ligt alweer ruim achter ons en de eerste topprestaties van onze atleten in 2019 hebben alweer plaatsgevonden. We kijken graag vooruit, echter evalueren hoort bij verbeteren. We merken dat we meer routine krijgen, het fundament sterker wordt, we meer voeten aan de grond krijgen, sporters ons goed weten te vinden en we zelf meer ervaring krijgen. Het event vonden we dan ook passen bij de fase waar we in zitten.

Bondscoach Gijs Ronnes gaf aan dat hij zijn spelers graag uit hun comfortzone haalt tijdens de trainingen. Door dit te doen kunnen ze zich straks onder druk blijven richten op hun primaire taak. Nu er weer jongere spelers bij zijn selectie komen is goed zichtbaar waar bij deze spelers nog wat te winnen valt. Wij zijn inmiddels wat ouder en gezien de prestaties van onze sporters lukt het aardig ons te richten op onze primaire taak.

Inmiddels liggen er twee hele mooie jaren achter ons en de twee jaren voor ons brengen ons bij Tokyo 2020! Aan de sporters de schone taak hard te blijven trainen en ervoor te zorgen dat zij hun taak vervullen. Wij willen alle sponsoren en aanwezigen tijdens het event nogmaals bedanken. We steunen de sporters momenteel met 25 partners en gaan dit verder uitbouwen. Uiteraard om de sporters naar een hoger plan te tillen, maar zeker ook om onze partners bij dit zelfde doel te helpen.


Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page