ZVH Volleybal is kampioen!

14/04/2019

 

Geweldig nieuws uit Zevenhuizen. ZVH Volleybal is kampioen geworden in de topdivisie en komt komend seizoen weer uit op het hoogste niveau van Nederland!

 

ZVH Volleybal uit Zevenhuizen is het eerste sportproject dat wij met KOHS zijn gaan ondersteunen. Een ambitieus team met een ambitieuze staf o.a. ondersteund door een geweldige vereniging!

 

Dit was ook de reden om ZVH-volleybal te ondersteunen. In de breedte zien we de vereniging sterker worden, met een breed kader dat zowel topsport als breedtesport ondersteunt. De oersterke Hollandse verenigingscultuur zie je mooi terugkomen in Zevenhuizen. Het is dan ook zeer aan te raden om komend seizoen een wedstrijd te komen kijken. Niet alleen vanwege het volleybal, maar ook zeker vanwege de sfeer in de sporthal en de betrokkenheid van de spelers richting de jeugdige leden.

 

De kampioenswedstrijd was een groot feest. De spanning wellicht nog groter en de ontspanning tijdens het feest geweldig. De spelers hebben niet alleen sportief goede zakengedaan, maar ook heel veel inspiratie achtergelaten voor de kinderen die in de sporthal aanwezig waren. Dit was een heel mooi voorbeeld dat je samen verder komt dan alleen!

 

Hieronder een link met het laatste punt van de wedstrijd;

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Delen op LinkedIn
Please reload

Recente berichten

February 25, 2019

February 18, 2019

January 26, 2019

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
LINKS
DONEER
SOCIAL
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black LinkedIn Icon

Steun ons vandaag!

© KOHS.NL. Alle rechten voorbehouden.

Website by Goed geDAAN marketing projectbureau